Permanente make-up


Stralend wakker worden met make-up!Permanent make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken.
3D hairstrokes mesjes techniek
Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is geen apparatuur nodig. Er is een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.
Direct een verbluffend resultaat. Bij deze nieuwe techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot een jaar mooi. Een behandeling duurt ongeveer vijfteen minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos. De Hairstroke mesjestechniek wijkt af van de gebruikelijke werkwijze bij Permanent Make-up maar geeft een schitterend natuurlijke look.
Schaduw
Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.
Eyeliner
Permanente eyeliner laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet,uw ogen zijn altijd goed verzorgd. Een uitkomst voor lensdragers en mensen die gevoelig zijn voor make-up.